Vit fågel

Vit fågel

0.00

Vit fågel е дел од Патерн колекцијата на креативни ѕидни решенија. Достапен во две различни димензии, овој мотив ќе биде одличен избор за модерно уредените простории на кои им недостасува шармот на минатото претставен во современ дух. 

Комбинации на бои
1. бели птици на пастелно сина позадина

Димензии
Висина: неограничена
Должина: неограничена

Цена:
1. 500 ден. m2
од самолеплива мазна фолија
1. 800 ден. m2 од тапет рапава фолија

Наведената цена се однесува на еден квадратен метар.
Во неа се вклучени испорака и монтажа (лепење) во реонот на град Скопје.
Збирната сума се добива по утврдувањето на квадратурата што ви е потребна.

За нарачка и прилагодување на дизајнот обратете ни се на:
info@dagg.mk

или во директна порака на facebook.com/www.dagg.mk

Add To Cart