Lilla

Lilla

0.00

1.500 ден. m2

Lilla е дел од Мурал колекцијата на креативни ѕидни решенија. Џиновските гранки одлично ќе се вклопат во сите модерно уредени простории. 
 

Димензии
висина: прилагодлива
должина: прилагодлива

Цена 1.500 ден.

Наведената цена се однесува на еден квадратен метар.
Во неа се вклучени испорака и монтажа (лепење) во реонот на град Скопје.
Збирната сума се добива по утврдувањето на квадратурата што ви е потребна.

За нарачка и прилагодување на дизајнот обратете ни се на:
info@dagg.mk

или во директна порака на facebook.com/www.dagg.mk

Add To Cart