Bananlöv

Bananlöv

0.00

Bananlöv е дел од Патерн колекцијата на креативни ѕидни решенија. Лисјата од банана ќе внесат свежина во просториите на љубителите на зелен(ил)ото. Тие се одличен избор за акцентирање на еден дел од целокупната ѕидна површина. 

Комбинации на бои
1. потемни (маслинесто) зелени лисја
2. посветли зелени лисја

Димензии
Висина: прилагодлива
Должина: прилагодлива

Цена:
1. 500 ден. m2
од самолеплива мазна фолија
1. 800 ден. m2 од тапет рапава фолија

Наведената цена се однесува на еден квадратен метар.
Во неа се вклучени испорака и монтажа (лепење) во реонот на град Скопје.
Збирната сума се добива по утврдувањето на квадратурата што ви е потребна.

За нарачка и прилагодување на дизајнот обратете ни се на:
info@dagg.mk

или во директна порака на facebook.com/www.dagg.mk

Add To Cart