Jungel

Jungel

0.00

Jungel е дел од Мурал колекцијата на креативни ѕидни решенија. Тропските десатурирани мотиви на пастелна позадина, во литографски стил кој има тенденција да потсеќа на vintage, ќе го дополнат секој современо уреден простор.

Комбинации на бои
1. на пастелно сина позадина;
2. на црна позадина.

Димензии
висина: прилагодлива
должина: прилагодлива

Цена:
на пастелно сина позадина:
1. 500 ден. m2
од самолеплива мазна фолија
1. 800 ден. m2 од тапет рапава фолија

на црна позадина:
2. 000 ден. m2
од самолеплива мазна фолија
1. 800 ден. m2 од тапет рапава фолија

Наведената цена се однесува на еден квадратен метар.
Во неа се вклучени испорака и монтажа (лепење) во реонот на град Скопје.
Збирната сума се добива по утврдувањето на квадратурата што ви е потребна.

За нарачка и прилагодување на дизајнот, обратете ни се на:
info@dagg.mk

или во директна порака на facebook.com/www.dagg.mk

Add To Cart