Olivlöv

Olivlöv

0.00

Olivlöv е дел од Патерн колекцијата на креативни ѕидни решенија. Шармантниот мотив со свеж колорит ќе најде своја примена во простории за различна намена.

Димензии
Висина: неограничена
Должина: неограничена

Цена:
1. 500 ден. m2
од самолеплива мазна фолија
1. 800 ден. m2 од тапет рапава фолија

Наведената цена се однесува на еден квадратен метар.
Во неа се вклучени испорака и монтажа (лепење) во реонот на град Скопје.
Збирната сума се добива по утврдувањето на квадратурата што ви е потребна.

За нарачка и прилагодување на дизајнот обратете ни се на:
info@dagg.mk

или во директна порака на facebook.com/www.dagg.mk

Add To Cart