Vinbär

Vinbär

0.00

Vinbär е дел од Патерн колекцијата на креативни ѕидни решенија. Шармантниот мотив со свеж колорит ќе најде своја примена во простории за различна намена.

Димензии
Висина: неограничена
Должина: неограничена

Цена 
на бела позадина:
1. 500 ден. m2
од самолеплива мазна фолија
1. 800 ден. m2 од тапет рапава фолија

на црна позадина
2,000 ден. m2
од самолеплива мазна фолија
1. 800 ден. m2 од тапет рапава фолија

Наведената цена се однесува на еден квадратен метар.
Во неа се вклучени испорака и монтажа (лепење) во реонот на град Скопје.
Збирната сума се добива по утврдувањето на квадратурата што ви е потребна.

За нарачка и прилагодување на дизајнот обратете ни се на:
info@dagg.mk

или во директна порака на facebook.com/www.dagg.mk

Add To Cart