Botanisk

Botanisk

0.00

1500 ДЕН. m2

Botanisk е дел од Мурал колекцијата на креативни ѕидни решенија. Џиновските листови и цветови одлично ќе се вклопат во сите модерно уредени простории. 

Комбинации на бои
1. на маслинесто зелена позадина
2. на бела позадина

Димензии
висина: прилагодлива
должина: прилагодлива

Цена 1500 ДЕН.

Наведената цена се однесува на еден квадратен метар.
Во неа се вклучени испорака и монтажа (лепење) во реонот на град Скопје.
Збирната сума се добива по утврдувањето на квадратурата што ви е потребна.

За нарачка и прилагодување на дизајнот обратете ни се на:
info@dagg.mk

или во директна порака на facebook.com/www.dagg.mk

Add To Cart