Porselen mønster

Porselen mønster

0.00

Porselen mønster е дел од Патерн колекцијата на креативни ѕидни решенија. Овие шари преку својот монохроматски колорит, во нијанси на карактеристична кобалт сина и верзија од винова црвена, имаат тенденција да потсеќаат на познатиот традиционален кинески порцелан. Повторното враќање на овие мотиви како тренд во декорот, ги прави интересни за современите ентериерни уредувања.

Димензии
висина: прилагодлива
должина: прилагодлива

Цена:
1. 500 ден. m2
од самолеплива мазна фолија
1. 800 ден. m2 од тапет рапава фолија

Наведената цена се однесува на еден квадратен метар.
Во неа се вклучени испорака и монтажа (лепење) во реонот на град Скопје.
Збирната сума се добива по утврдувањето на квадратурата што ви е потребна.

За нарачка и прилагодување на дизајнот, обратете ни се на:
info@dagg.mk

или во директна порака на facebook.com/www.dagg.mk

Add To Cart