Papaya

Papaya

0.00

Papaya е дел од Мурал колекцијата на креативните ѕидни решенија. Ова ѕидно решение одлично ќе прилега онамукаде што има потреба од statement ѕид. Неговиот ведар колорит го прави многу адекватно за простории со чисто уредување и едноставни парчиња мебел. Дневната светлина одлично ќе ја истакне палетата од топли тонови.

Димензии
висина: прилагодлива
должина: прилагодлива

Цена:
1. 500 ден. m2
од самолеплива мазна фолија
1. 800 ден. m2 од тапет рапава фолија

Наведената цена се однесува на еден квадратен метар.
Во неа се вклучени испорака и монтажа (лепење) во реонот на град Скопје.
Збирната сума се добива по утврдувањето на квадратурата што ви е потребна.

За нарачка и прилагодување на дизајнот обратете ни се на:
info@dagg.mk

или во директна порака на facebook.com/www.dagg.mk

Add To Cart