Gul

Gul

0.00

Gul е дел од Мурал колекцијата на креативни ѕидни решенија. Флоралните мотиви во интензивни жолти нијанси, зголемени во нестандардна димензија својствена за нив, го прават ова ѕидно решение атрактивен избор за секоја модерно уредена просторија

Предлог димензии од фотографија
висина: прилагодлива
должина: прилагодлива

Цена:
1. 500 ден. m2
од самолеплива мазна фолија
1. 800 ден. m2 од тапет рапава фолија

Наведената цена се однесува на еден квадратен метар.
Во неа се вклучени испорака и монтажа (лепење) во реонот на град Скопје.
Збирната сума се добива по утврдувањето на квадратурата што ви е потребна.

За нарачка и прилагодување на дизајнот, обратете ни се на:
info@dagg.mk

или во директна порака на facebook.com/www.dagg.mk

Add To Cart