Porselen

Porselen

0.00

Porselen е дел од Мурал колекцијата на креативни ѕидни решенија. Овие пејсажи во литографски стил, преку својот монохроматски колорит, во нијанси на карактеристична кобалт сина и верзија од винова црвена, имаат тенденција да потсеќаат на познатиот традиционален порцелан. Повторното враќање на овие мотиви како тренд во декорот, ги прави интересни за современите ентериерни уредувања.

Димензии
висина: прилагодлива
должина: прилагодлива

Цена:
1. 500 ден. m2
од самолеплива мазна фолија
1. 800 ден. m2 од тапет рапава фолија

Наведената цена се однесува на еден квадратен метар.
Во неа се вклучени испорака и монтажа (лепење) во реонот на град Скопје.
Збирната сума се добива по утврдувањето на квадратурата што ви е потребна.

За нарачка и прилагодување на дизајнот, обратете ни се на:
info@dagg.mk

или во директна порака на facebook.com/www.dagg.mk

Add To Cart