Stenar

Stenar

0.00

Stenar е дел од Мурал колекцијата на креативни ѕидни решенија. Планинскиот пејсаж во литографски стил со избледени тонови кој има тенденција да потсеќа на vintage, ќе го дополни секој современо уреден простор.

Димензии
висина: прилагодлива
должина: прилагодлива

Цена:
1. 500 ден. m2
од самолеплива мазна фолија
1. 800 ден. m2 од тапет рапава фолија

Наведената цена се однесува на еден квадратен метар.
Во неа се вклучени испорака и монтажа (лепење) во реонот на град Скопје.
Збирната сума се добива по утврдувањето на квадратурата што ви е потребна.

За нарачка и прилагодување на дизајнот, обратете ни се на:
info@dagg.mk

или во директна порака на facebook.com/www.dagg.mk

Add To Cart