Marmorbitar

Marmorbitar

0.00

Marmorbitar е дел од Патерн колекцијата на креативните ѕидни решенија. Ситните неправилни форми во пастелни тонови, кои имаат тенденција да ја емитираат декоративната техника terrazzo, ќе го дополнат секој современо уреден простор.

Димензии
висина: неограничена
должина: неограничена
*вклучено во центата е прилагодување на димензиите

Цена:
1. 500 ден. m2
од самолеплива мазна фолија
1. 800 ден. m2 од тапет рапава фолија

Наведената цена се однесува на еден квадратен метар.
Во неа се вклучени испорака и монтажа (лепење) во реонот на град Скопје.
Збирната сума се добива по утврдувањето на квадратурата што ви е потребна.

За нарачка и прилагодување на дизајнот обратете ни се на:
info@dagg.mk

или во директна порака на facebook.com/www.dagg.mk

Add To Cart