Blomma

Blomma

0.00

Blomma е дел од Мурал колекцијата на креативни ѕидни решенија. Џиновските цветови одлично ќе се вклопат во сите модерно уредени простории. 

Комбинации на бои
1. црвени тонови на цветови на крем позадина
2. лила - розови тонови на цветови на бела позадина

Димензии
висина: прилагодлива
должина: прилагодлива

Цена:
1. 500 ден. m2
од самолеплива мазна фолија
1. 800 ден. m2 од тапет рапава фолија

Наведената цена се однесува на еден квадратен метар.
Во неа се вклучени испорака и монтажа (лепење) во реонот на град Скопје.
Збирната сума се добива по утврдувањето на квадратурата што ви е потребна.

За нарачка и прилагодување на дизајнот обратете ни се на:
info@dagg.mk

или во дирекна порака на facebook.com/www.dagg.mk

Add To Cart