Blomster

Blomster

0.00

Blomster е дел од Мини колекцијата на креативни ѕидни решенија. Шармантниот  мотив ќе најде своја примена во простории за различна намена.

Комбинации на бои
1. бела позадина со црни ливчиња; 
2. бела позадина со темно сини (тегет) ливчиња; 
3. бела позадина со ливчиња во боја; 

Димензии
Висина: неограничена
Должина: неограничена

Цена:
1. 200 ден. m2
од самолеплива мазна фолија
1. 800 ден. m2 од тапет рапава фолија

Наведената цена се однесува на еден квадратен метар.
Во неа се вклучени испорака и монтажа (лепење) во реонот на град Скопје.
Збирната сума се добива по утврдувањето на квадратурата што ви е потребна.

За нарачка и прилагодување на дизајнот обратете ни се на:
info@dagg.mk

или во директна порака на facebook.com/www.dagg.mk

Add To Cart