Trän

Trän

0.00

1.000 ден.

Trän е дел од Патерн колекцијата на креативни ѕидни решенија. Црно - белите илустрации визуелно ќе се вклопат во различни типови детски простории. 

Комбинации на бои
1. бело - црна;

Димензии
Висина: неограничена
Должина: неограничена

Цена 1.500 ден.
Наведената цена се однесува на еден квадратен метар.
Во неа се вклучени испорака и монтажа (лепење) во реонот на град Скопје.
Збирната сума се добива по утврдувањето на квадратурата што ви е потребна.

За нарачка и прилагодување на дизајнот обратете ни се на:
info@dagg.mk

или во директна порака на facebook.com/www.dagg.mk

Add To Cart