Flor

Flor

0.00

1.500 ден.


Flor
е дел од Мурал колекцијата на креативни ѕидни решенија. Џиновските цвеќиња комплетно ќе ја трансформираат детската соба на малите госпоѓици во уникатна раскошна градина за нови доживувања.

Димензии на слика
Висина: прилагодлива
Должина: прилагодлива
*вклучено во центата е прилагодување на димензиите

Цена 1.500 ден.
Наведената цена се однесува на еден квадратен метар.
Во неа се вклучени испорака и монтажа (лепење) во реонот на град Скопје.
Збирната сума се добива по утврдувањето на квадратурата што ви е потребна.

За нарачка и прилагодување на дизајнот обратете ни се на:
info@dagg.mk

или во директна порака на facebook.com/www.dagg.mk

Add To Cart