Landsby

Landsby

0.00

Landsby е дел од Патерн колекцијата на креативни ѕидни решенија. Шаренилото од најразлични форми на куќи и атрактивниот колорит ќе внесат свежина во уредувањето на секоја модерна детска соба. 

Димензии:
Висина: неограничена
Должина: неограничена

Цена:
1. 500 ден. m2
од самолеплива мазна фолија
1. 800 ден. m2 од тапет рапава фолија

Повеќе инфо за фолиите можеш да прочиташ тука.

Наведената цена се однесува на еден квадратен метар.
Во неа се вклучени испорака и монтажа (лепење) во реонот на град Скопје.
Збирната сума се добива по утврдувањето на квадратурата што ви е потребна.

За нарачка и прилагодување на дизајнот обратете ни се на:
info@dagg.mk

или во директна порака на facebook.com/www.dagg.mk

Add To Cart