Lama

Lama

0.00

1.200 ден. m2

Lama е дел од Мурал колекцијата на креативни ѕидни решенија. Големата слика комплетно ќе ја трансформира секоја детска соба во уникатен простор за нови доживувања на малите авантуристи кои ги сакаат животните.

Димензии на слика
Висина: неограничена
Должина: неограничена
*вклучено во центата е прилагодување на димензиите

Цена 1.200 ден. m2
Наведената цена се однесува на еден квадратен метар.
Во неа се вклучени испорака и монтажа (лепење) во реонот на град Скопје.
Збирната сума се добива по утврдувањето на квадратурата што ви е потребна.

За нарачка и прилагодување на дизајнот обратете ни се на:
info@dagg.mk

или во директна порака на facebook.com/www.dagg.mk

Add To Cart