Stadspark

Stadspark

0.00

Stadspark е дел од Мини колекцијата на креативни ѕидни решенија. Изометричката композиција на градски парк е интересен и несекојдневен избор за просториите на повозрасните деца. Зеленилото кое преовладува на ова ѕидно решение е одличен избор за одмарање на погледот од секојдневните училишни активности. 

Димензии:
Висина: прилагодлива
Должина: прилагодлива
*вклучено во центата е прилагодување на димензиите

Цена:
1. 500 ден. m2
од самолеплива мазна фолија
1. 800 ден. m2 од тапет рапава фолија

Повеќе инфо за фолиите можеш да прочиташ тука.

Наведената цена се однесува на еден квадратен метар.
Во неа се вклучени испорака и монтажа (лепење) во реонот на град Скопје.
Збирната сума се добива по утврдувањето на квадратурата што ви е потребна.

За нарачка и прилагодување на дизајнот обратете ни се на:
info@dagg.mk

или во директна порака на facebook.com/www.dagg.mk

Add To Cart