Stad

Stad

0.00

1.500 ден.

Stad е дел од Мурал колекцијата на креативни ѕидни решенија. Големата слика комплетно ќе ја трансформира секоја детска соба во уникатен простор за нови доживувања. Едукативниот дизајн за најмалите симболично прикажува уредување на еден мал град. Шаренилото од бои го прави ова ѕидно решение адекватно и за девојчиња и за момчиња.

Комбинации на бои
1. крем позадина; 
2. темно сива позадина;

Текст за избор
1. македонски
2. англиски

Димензии на слика
Висина: прилагодлива
Должина: прилагодлива
*вклучено во центата е прилагодување на димензиите

Цена 1.500 ден.
Наведената цена се однесува на еден квадратен метар.
Во неа се вклучени испорака и монтажа (лепење) во реонот на град Скопје.
Збирната сума се добива по утврдувањето на квадратурата што ви е потребна.

За нарачка и прилагодување на дизајнот обратете ни се на:
info@dagg.mk

или во директна порака на facebook.com/www.dagg.mk

Add To Cart