Skog

Skog

20.00

1.200 ден.

Skog е дел од Мурал колекцијата на креативни ѕидни решенија. Неутралниот дизајн нуди широк спектар од примена во простори со различни стилски и декоративни потреби. Комбинацијата на пастелни бои е одличен избор за уредувањето на соби за бебиња.

Димензии
Висина: прилагодлива
Должина: прилагодлива

Цена 1.200 ден.
Наведената цена се однесува на еден квадратен метар.
Во неа се вклучени испорака и монтажа (лепење) во реонот на град Скопје.
Збирната сума се добива по утврдувањето на квадратурата што ви е потребна.

За нарачка и прилагодување на дизајнот обратете ни се на:
info@dagg.mk

или во директна порака на facebook.com/www.dagg.mk

Add To Cart