Dyr

Dyr

0.00

Dyr е дел од Мурал колекцијата на креативни ѕидни решенија. Големата слика комплетно ќе ја трансформира секоја детска соба во уникатен простор за нови доживувања. Едукативниот дизајн за најмалите ја прикажува Картата на Светот со животните распоредени по нивните (при)родни гео локации. Шаренилото од бои го прави ова ѕидно решение адекватно и за девојчиња и за момчиња.

Комбинации на бои
1. сина позадина; 
2. бела позадина;
3. окер позадина

Димензии:
Висина: прилагодлива
Должина: прилагодлива
*вклучено во центата е прилагодување на димензиите

Цена:
1. 500 ден. m2
од самолеплива мазна фолија
1. 800 ден. m2 од тапет рапава фолија

Повеќе инфо за фолиите можеш да прочиташ тука.

Наведената цена се однесува на еден квадратен метар.
Во неа се вклучени испорака и монтажа (лепење) во реонот на град Скопје.
Збирната сума се добива по утврдувањето на квадратурата што ви е потребна.

За нарачка и прилагодување на дизајнот обратете ни се на:
info@dagg.mk

или во директна порака на facebook.com/www.dagg.mk

Add To Cart