Bjerge

Bjerge

0.00

1.200 ден.

Bjerge е дел од Мурал колекцијата на креативни ѕидни решенија. Големата слика комплетно ќе ја трансформира секоја детска соба во уникатен простор за нови доживувања. Пастелните тонови и неутралниот дизајн нудат широк спектар од примена на ова ѕидно решение во просториите за деца на различни возрасти.

Комбинации на бои
1. зелени; 
2. сини;

Димензии на слика
Висина: прилагодлива
Должина: прилагодлива
*вклучено во центата е прилагодување на димензиите

Цена 1.200 ден.
Наведената цена се однесува на еден квадратен метар.
Во неа се вклучени испорака и монтажа (лепење) во реонот на град Скопје.
Збирната сума се добива по утврдувањето на квадратурата што ви е потребна.

За нарачка и прилагодување на дизајнот обратете ни се на:
info@dagg.mk

или во директна порака на facebook.com/www.dagg.mk

Add To Cart