Sitron

Sitron

0.00

Sitron е дел од Мурал колекцијата на креативни ѕидни решенија. Овој несекојдневен мотив на тропски испреплетени гранки со неколку егзотични видови на мали птици и бел паун ќе внесат неочекувана свежина во модерно уредените простории и се одлична идеја за вашиот statement ѕид.

Димензии
висина: прилагодлива
должина: прилагодлива

Цена:
1. 800 ден. m2
од самолеплива мазна фолија
1. 800 ден. m2 од тапет рапава фолија

Наведената цена се однесува на еден квадратен метар.
Во неа се вклучени испорака и монтажа (лепење) во реонот на град Скопје.
Збирната сума се добива по утврдувањето на квадратурата што ви е потребна.

За нарачка и прилагодување на дизајнот обратете ни се на:
info@dagg.mk

или во директна порака на facebook.com/www.dagg.mk

Add To Cart