STATEMENT ЅИДНИ РЕШЕНИЈА

Ако дел од вашиот простор сакате да го нагласите со детали кои се храбри и уникатни, секако би требале да размислите за statement ѕидови. 

paper41-slider09.jpg

Играта со боите и мотивите со сигурност кај секого ќе потикнете разигрување на имагинацијата. Степенот на вашата храброст ќе одреди дали ќе се задржите на акцентирање на еден ѕид или ќе продолжите на соседниот, спротивниот или можеби сите во просторијата.

Dark-wallpaper-can-still-feel-light-and-airy-thanks-to-white-fixtures-and-a-colorful-pattern.jpg

Малите (гостински) тоалети се одлично место за Statement ѕидовите. Нема да ги гледате постојано за да ви здодеат, а сепак ќе бидат репрезент на вашата смелост.

LL_Design_BridleRoad-65-400x600.jpg

Овие впечатливи делови од ентериерот се многу попопуларни. Во нивна околина не се потребни многу уметнички дела. Тие се уметност per se

Statement ѕидовите го трансформираат просторот и секоја просторија ја претвораат во мала сцена. Тие ќе им дадат нов шарм на вообичаените, помалку здодевни простории.

Cloakroom-with-statement-wallpaper.jpg
Chaising-Paper-Speckles.jpg

За љубителите на убавото и оние кои сакаат фини нешта statement ѕидовите се одлична позадина за дизајнерско огледало, декоративна керамика, закачалка или некоја интересна ламба.

465b79a569aa2959a7fa4001dd47a74b---wallpaper-bird-wallpaper.jpg
102888154.jpg.rendition.largest.550.jpg
1478266940294.jpg
taj-trellis-noir-wallpaper.jpg
Bojana Jakimovska