Konfetti 2

Konfetti 2

0.00

800 ден. - сет од 100 парчиња во различни бои

Димензии: 
Висина: 7 cm
Должина: 2 cm

Во цената е вклучена испорака во реонот на град Скопје.

За нарачка обратете ни се на:
info@dagg.mk

или во директна порака на facebook.com/www.dagg.mk

Add To Cart