ПАСТЕЛНО СИНА

MG_1137.jpg

Ако сте и вие од оние кои тежнеат кон елеганција и чистота во просторот, пастелно сина е вистинскиот избор за вашите ѕидови. Како доминантна боја, таа ќе внесе ненаметлива префинетост во просториите каде има големи прозорци со убава дневна светлина.

На пастелно синиот ѕид одлично ќе му прилега:
- "претопување" со парче мебел од истата нијанса;
- фини текстури во нијанси на розев кварц, графит и темно сина;
- дрвени декоративни елементи;
- бронзено - златни детали.

Присуството на раскошно зеленило секогаш е добредојдено. 

MG_1143.jpg
MG_1145.jpg
dagg_40_11.jpg

JUNGEL

dagg. предлог ѕидно решение

MG_1182.jpg
Bojana Jakimovska