За нас

 

Dagg се занимава со изработка, испорака и монтажа на декоративни ѕидни решенија наменети за ентериерно уредување на приватни и деловни опкружувања.

Ние сме мал тим од неколкумина луѓе со големо искуство во оваа област. Ентузијастички расположени со задоволство ги очекуваме вашите желби и нарачки.

Сите наши решенија може да ги погледнете на оваа веб страница (dagg.mk), поделени во категориите:
/ решенија за мали;
/ решенија за големи;
/ и авторски креативни решенија. 

контактирајте нѐ на
info@dagg.mk или во директна порака на facebook.com/www.dagg.mk

за сите новости следете нѐ на нашите профили на
Instagram.com/dagg.mk

facebook.com/www.dagg.mk