За нас

 

Dagg e креативнo студио кое примарно ќе се занимава со изработка, испорака и монтажа на декоративни ѕидни решенија наменети за ентериерно уредување приватни и деловни опкружувања.

Освен готовите ѕидни решенија кои се достапни во понудата на Dagg, ние работиме и на развој на решенија по нарачка.

Веб страницата dagg.mk е единственото место каде што можете да ги погледнете и да нарачате наши производи.

Бидејки крајниот ефект на ентериерното уредување во голема мера зависи од вештината на комбинирањето на повеќе функционални и декоративни елементи, од коишто ѕидните решенија се само дел, нашите актуелни предлози и идеи ќе можете да ги следите во делот блог и инспирација.  

Ние сме мал тим од неколкумина луѓе со големо искуство во оваа област. Ентузијастички расположени со задоволство ги очекуваме вашите желби и нарачки.

Dagg

 

контактирајте не
на info@dagg.mk или во дирекна порака на facebook.com/www.dagg.mk

и следете не
на Instagram.com/dagg.mk