Beauté

Beauté

0.00

1.300 ден.

Beauté е дел од колекцијата Simple - Авторски креативни ѕидни решенија. Неутралниот дизајн нуди широк спектар од примена во простори со различни стилски и декоративни потреби. Одлично ќе се вклопи во уредувањето на детските простории, но исто така подеднакво добро ќе одговара и на модерно уредените простории за возрасни.

Simple 
http://www.simple.mk
facebook.com/simple.mk
instagram.com/simple_creativestudio

Димензии
Висина: неограничена
Должина: неограничена
*вклучено во центата е прилагодување на димензиите

Цена 1.300 ден.
Наведената цена се однесува на еден квадратен метар.
Во неа се вклучени испорака и монтажа (лепење) во реонот на град Скопје.
Збирната сума се добива по утврдувањето на квадратурата што ви е потребна.

За нарачка и прилагодување на дизајнот обратете ни се на:
info@dagg.mk

или во директна порака на facebook.com/www.dagg.mk

Add To Cart