Кoala стикер

Кoala стикер

0.00

2.000 ден.

Димензии:
Висина: 1.70 m
Должина: 1.50 m

Менувањето и прилагодувањето на димезијата ќе значи и менување на цената (+-).
Во цената се вклучени испорака и монтажа (лепење) во реонот на град Скопје, за предложените или за поголеми димензии на стикерот.
За помали димензии вршиме само испорака.

За нарачка и прилагодување обратете ни се на:
info@dagg.mk

или во директна порака на facebook.com/www.dagg.mk

Add To Cart