Flamingo

Flamingo

0.00

Flamingo е дел од Патерн колекцијата на креативни ѕидни решенија. Шармантниот мотив на Фламинго птици и атрактивниот колорит ќе внесат свежина во секоја детска просторија.  Flamingo ѕидното решение може да се комбинира со Flamingo стикерот, достапен во dagg колекцијата за мали.

 Комбинации на бои
1. Фламинго птици на зелена позадина; 
2. Фламинго птици на бела позадина; 

Димензии на слика
Висина: Неограничена
Должина: Неограничена

Цена:
1. 200 ден. m2
од самолеплива мазна фолија
1. 800 ден. m2 од тапет рапава фолија

Повеќе инфо за фолиите можеш да прочиташ тука.

Наведената цена се однесува на еден квадратен метар.
Во неа се вклучени испорака и монтажа (лепење) во реонот на град Скопје.
Збирната сума се добива по утврдувањето на квадратурата што ви е потребна.

За нарачка и прилагодување на дизајнот обратете ни се на:
info@dagg.mk

или во директна порака на facebook.com/www.dagg.mk

Add To Cart