Trekant

Trekant

0.00

1.200 ден. (окер)

Triangle е дел од Патерн колекцијата на креативни ѕидни решенија. Неутралниот дизајн нуди широк спектар од примена во простори со различни стилски и декоративни потреби. Одлично ќе се вклопи во уредувањето на детските простории, но исто така подеднакво добро ќе одговара и на модерно уредените простории за возрасни.

Комбинации на бои
1. окер позадина со црни триаголници; (1.200 ден.)
2. црна позадина со бели триаголници; (1.500 ден.)
3. бела позадина со црни триаголници; (1.000 ден.)

Димензии
Висина: неограничена
Должина: неограничена

Цена 1.000, 1.200, 1.500 ден. во зависност од изборот на бои
Наведената цена се однесува на еден квадратен метар.
Во неа се вклучени испорака и монтажа (лепење) во реонот на град Скопје.
Збирната сума се добива по утврдувањето на квадратурата што ви е потребна.

За нарачка и прилагодување на дизајнот обратете ни се на:
info@dagg.mk

или во дирекна порака на facebook.com/www.dagg.mk

Add To Cart