Struds

Struds

0.00

Struds е дел од Мурал колекцијата на креативни ѕидни решенија. Тој одлично ќе се вклопи во уредувањето на модерните простории, во индустриски стил.

Комбинации на бои
1. зеленкасти лисја со розева птица
2. сиви лисја со розева птица
3. сиви лисја со сива птица

Димензии
висина: прилагодлива
должина: прилагодлива

Цена:
1. 500 ден. m2
од самолеплива мазна фолија
1. 800 ден. m2 од тапет рапава фолија

Наведената цена се однесува на еден квадратен метар.
Во неа се вклучени испорака и монтажа (лепење) во реонот на град Скопје.
Збирната сума се добива по утврдувањето на квадратурата што ви е потребна.

За нарачка и прилагодување на дизајнот, обратете ни се на:
info@dagg.mk

или во директна порака на facebook.com/www.dagg.mk

Add To Cart