Skarp

Skarp

0.00

Skarp е дел од Патерн колекцијата на креативните ѕидни решенија. Неутралниот дизајн нуди широк спектар од примена, во простори со различни стилски и декоративни потреби. Одлично ќе се вклопи во уредувањето на детските простори, но исто така подеднакво добро ќе одговара и на модерно уредуваните простории за возрасни.

Достапни комбинации на бои
црно-бела, бело-цена

Димензии
висина: неограничена
должина: неограничена

Цена:
на бела позадина
1. 500 ден. m2
од самолеплива мазна фолија
1. 800 ден. m2 од тапет рапава фолија

на црна позадина
2 000 ден. m2
од самолеплива мазна фолија
1. 800 ден. m2 од тапет рапава фолија

За нарачка и прилагодување на дизајнот обратете ни се на:
contact@dagg.mk

или на facebook.com/dagg
direct message

Add To Cart