Petals

Petals

0.00

1000, 1200, 1500 ДЕН

Petals е дел од Патерн колекцијата на креативни ѕидни решенија. Неутралниот дизајн нуди широк спектар од примена во простори со различни стилски и декоративни потреби. Одлично ќе се вклопи во уредувањето на детските простории, но исто така подеднакво добро ќе одговара и на модерно уредените простории за возрасни.

Комбинации на бои
1. на зелено позадина; (1200 ДЕН)
2. на црна позадина; (1500 ДЕН)
3. на бела позадина; (1000 ДЕН)

Димензии
Висина: неограничена
Должина: неограничена

Цена 1000, 1200, 1500 ДЕН во зависност од изборот на бои
Наведената цена се однесува на еден квадратен метар.
Во неа се вклучени испорака и монтажа (лепење) во реонот на град Скопје.
Збирната сума се добива по утврдувањето на квадратурата што ви е потребна.

За нарачка и прилагодување на дизајнот обратете ни се на:
info@dagg.mk

или во дирекна порака на facebook.com/www.dagg.mk

Add To Cart