Parisien

Parisien

0.00

Parisien е дел од Мини колекцијата на креативни ѕидни решенија. Шармантниот  мотив ќе најде своја примена во модерно уредените простории на современите девојки кои живеат со мотото Биди Парижанка каде и да си.

Комбинации на бои
1. пудра розова позадина; 
2. окер позадина; 

Димензии
Висина: неограничена
Должина: неограничена

Цена:
1. 000 ден. m2
од самолеплива мазна фолија
1. 800 ден. m2 од тапет рапава фолија

Наведената цена се однесува на еден квадратен метар.
Во неа се вклучени испорака и монтажа (лепење) во реонот на град Скопје.
Збирната сума се добива по утврдувањето на квадратурата што ви е потребна.

За нарачка и прилагодување на дизајнот обратете ни се на:
info@dagg.mk

или во дирекна порака на facebook.com/www.dagg.mk

 е дел од Мини колекцијата на креативните ѕидни решенија.

Add To Cart