Marocco

Marocco

0.00

1000, 1200, 1500 ДЕН.

Marocco е дел од Пресек колекцијата на креативните ѕидни решенија. Софистицирано елегантено и минималистичко, ова ѕидно решение одлично ќе им прилега на просториите каде што сите парчиња мебел се внимателно одбрани во естетиката Less is more. Неговата едноставност го прави прилагодливо на простории за различна намена.

Комбинации на бои
1. окер линии со сјај на темно петролеј сина позадина (1500 ДЕН.);
2. окер линии со сјај на зелена позадина (1500 ДЕН.);
3. окер линии на бела позадина (1000 ДЕН.);
4. окер линии со сјај на сиво-сина позадина (1500 ДЕН.);
5. бели линии на сиво-сине позадина (1200 ДЕН.)

Димензии
висина: прилагодлива
должина: прилагодлива
*вклучено во центата е прилагодување на димензиите

Цена 1000, 1200, 1500 ДЕН. во зависност од изборот на бои

Наведената цена се однесува на еден квадратен метар.
Во неа се вклучени испорака и монтажа (лепење) во реонот на град Скопје.
Збирната сума се добива по утврдувањето на квадратурата што ви е потребна.

За нарачка и прилагодување на дизајнот обратете ни се на:
info@dagg.mk

или во дирекна порака на facebook.com/www.dagg.mk

Add To Cart