Korsa

Korsa

0.00

Korsa е дел од Патерн колекцијата на креативни ѕидни решенија. Неутралниот дизајн нуди широк спектар од примена во простори со различни стилски и декоративни потреби. Одлично ќе се вклопи во уредувањето на детските простории, но исто така подеднакво добро ќе одговара и на модерно уредените простории за возрасни.

Комбинации на бои
1. бела позадина со црни крстови; 
2. црна позадина со бели крстови; 

Димензии
Висина: неограничена
Должина: неограничена

Цена:
на бела позадина:
1. 000 ден. m2
од самолеплива мазна фолија
1. 800 ден. m2 од тапет рапава фолија

на црна позадина:
2. 000 ден. m2
од самолеплива мазна фолија
1. 800 ден. m2 од тапет рапава фолија
Наведената цена се однесува на еден квадратен метар.
Во неа се вклучени испорака и монтажа (лепење) во реонот на град Скопје.
Збирната сума се добива по утврдувањето на квадратурата што ви е потребна.

За нарачка и прилагодување на дизајнот обратете ни се на:
info@dagg.mk

или во дирекна порака на facebook.com/www.dagg.mk

Add To Cart