Fågel

Fågel

0.00

Fågel е дел од Мурал колекцијата на креативни ѕидни решенија. Флоралните десатурирани мотиви во комбинација со виолетово обоената птица, зголемени во нестандардна димензија својствена за нив, го прави ова ѕидно решение атрактивен избор за секоја модерно уредена просторија

Комбинации на бои
1. на бела позадина
2. на сива позадина

Димензии
висина: прилагодлива
должина: прилагодлива

Цена:
1. 500 ден. m2
од самолеплива мазна фолија
1. 800 ден. m2 од тапет рапава фолија

Наведената цена се однесува на еден квадратен метар.
Во неа се вклучени испорака и монтажа (лепење) во реонот на град Скопје.
Збирната сума се добива по утврдувањето на квадратурата што ви е потребна.

За нарачка и прилагодување на дизајнот, обратете ни се на:
info@dagg.mk

или во директна порака на facebook.com/www.dagg.mk

Add To Cart