Närmare

Närmare

0.00

1.400, 1.500 ден.

Närmare е дел од колекцијата на Андреј Павлов - Авторски креативни ѕидни решенија. Создадени со користење на методот на континуирана линија овие илустрации сега достапни во форма на ѕидни решенија, се уметничко дело само за себе. Во зависност од намената на просторот тие може да бидат главен самостоен акцент, но и одлична позадина за различни парчиња мебел и декоративни елементи. Категоризирајќи ги во чисти и само навидум едноставни тие подеднакво добро ќе се вклопат во простории за различна намена.

Андреј Павлов
https://www.instagram.com/echo_of_the_eqinox

https://www.facebook.com/andrej.pavlov.355

Димензии
Висина: 2. 60 m
Должина: 3. 20 m
*вклучено во центата е прилагодување на димензиите

Цена 
1.400 ден.
1.500 ден.
(црно - сива верзија)
Наведената цена се однесува на еден квадратен метар.
Во неа се вклучени испорака и монтажа (лепење) во реонот на град Скопје.
Збирната сума се добива по утврдувањето на квадратурата што ви е потребна.

За нарачка и прилагодување на дизајнот обратете ни се на:
info@dagg.mk

или во директна порака на facebook.com/www.dagg.mk

Add To Cart