Gult hår

Gult hår

0.00

1.500 ден.

Gult hår е дел од колекцијата на Калиопи Трпчева - Авторски креативни ѕидни решенија. Овие илустрации сега достапни и во форма на ѕидни решенија се одличен избор за сите весели детски соби. Препознатливите карактери кои ги црта Калиопи ќе бидат маркантен печат на секоја просторија.


Калиопи Трпчева
https://www.facebook.com/artofkaliopi
https://www.instagram.com/kaliopiart/

Димензии
Висина: 2. 60 m
Должина: 2. 60 m
*вклучено во центата е прилагодување на димензиите

Цена 1.500 ден.
Наведената цена се однесува на еден квадратен метар.
Во неа се вклучени испорака и монтажа (лепење) во реонот на град Скопје.
Збирната сума се добива по утврдувањето на квадратурата што ви е потребна.

За нарачка и прилагодување на дизајнот обратете ни се на:
info@dagg.mk

или во директна порака на facebook.com/www.dagg.mk

Add To Cart