Dypt inne

Dypt inne

0.00

1.500 ден.

Dypt inne е дел од колекцијата на Матеја Николиќ - Авторски креативни ѕидни решенија. Стилски категоризирајќи ги во акварел, овие илустрации кои се навидум меки и воздушести, во себе содржат голема длабочина.
Давајќи сосема нова димензија, како ѕидни решенија тие не наметнуваат ограничување за нивното користење во просторот. Подеднакво добро ќе се вклопат во простории за различна намена.


Матеја Николиќ
https://www.facebook.com/matejanikolikjillustration/
https://www.instagram.com/nikolikjmateja/
https://www.behance.net/matejanikolikj

Димензии
Висина: 2. 60 m
Должина: 5. 20 m
*вклучено во центата е прилагодување на димензиите

Цена 1.500 ден.
Наведената цена се однесува на еден квадратен метар.
Во неа се вклучени испорака и монтажа (лепење) во реонот на град Скопје.
Збирната сума се добива по утврдувањето на квадратурата што ви е потребна.

За нарачка и прилагодување на дизајнот обратете ни се на:
info@dagg.mk

или во директна порака на facebook.com/www.dagg.mk

Add To Cart