Hjerte

Hjerte

0.00

1.500 ден.

Hjerte е дел од колекцијата на Вања Штркова - Авторски креативни ѕидни решенија. Препознатливата илустраторска линија на Вања е оличен избор за пребирливите креативци кои во своите простории сакаат да одвојат дел за авторски цртеж, а воедно се на линија и со трендовите во ентериерното уредување. 

Вања Штркова
facebook.com/ShtrkovaIllustrationandDesign
instagram.com/vanja_shtrkova_illustration

Димензии
Висина: 4 m
Должина: 1. 70 m
*вклучено во центата е прилагодување на димензиите

Цена 1.500 ден.
Наведената цена се однесува на еден квадратен метар.
Во неа се вклучени испорака и монтажа (лепење) во реонот на град Скопје.
Збирната сума се добива по утврдувањето на квадратурата што ви е потребна.

За нарачка и прилагодување на дизајнот обратете ни се на:
info@dagg.mk

или во директна порака на facebook.com/www.dagg.mk

Add To Cart