Just Because. Нина Симовска

Just Because. Нина Симовска

0.00

1.200 ден.

Dream a little dream 2 е дел од колекцијата Just Because - Авторски креативни ѕидни решенија. Големата слика комплетно ќе ја трансформира секоја детска соба во уникатен простор за нови доживувања.

Дизајн студио Just Because.
на Нина Симовска

facebook.com/simovskadesign
instagram.com/ninasimovska

Димензии
Висина: 2.60 m
Должина: 5.30 m
*вклучено во центата е прилагодување на димензиите

Цена 1.200 ден.
Наведената цена се однесува на еден квадратен метар.
Во неа се вклучени испорака и монтажа (лепење) во реонот на град Скопје.
Збирната сума се добива по утврдувањето на квадратурата што ви е потребна.

За нарачка и прилагодување на дизајнот обратете ни се на:
info@dagg.mk

или во директна порака на facebook.com/www.dagg.mk

Add To Cart