Droppar

Droppar

0.00

800 ден. - 100 парчиња

Димензии: 
Висина: 7 cm
Должина: 4.7 cm

Бои
1. златна - мат
2. црна - мат
3. сребрена - мат
4. бела - мат

Во цената е вклучена испорака во реонот на град Скопје.

За нарачка и прилагодување обратете ни се на:
info@dagg.mk

или во дирекна порака на facebook.com/www.dagg.mk

Add To Cart